DUOL Kompanija

Od samog pocetka, nas glavni cilj je bio da omogucimo najbolje po meri dizajniranu balon-halu koja ce omoguciti zadovljavanje specificnih potreba klijenata.

DUOL Kompanija

Danas, kada se klijent opredeli za DUOL tim, svaki aspekt nasih projekata za balon-hale zasnovn je na nasem 25ogodisnjem iskustvu I nenadmasnom profesionalizmu.

Fokusirajuci se na posvecivanje paznje cak I najsitnijim detaljima prilikom pruzanja izuzetne usluge, strucnu tehnicku podrsku prodaje I kontrole, kao I na najnovija tehnoloska dostignuca, DUOL je stekao reputaciju imena kojem se najvise veruje kada je izgradnja balon-hala u pitanju.

 DUOL je postavio vise od 1500 objekata sirom sveta.


Video prezentacija kompanije


Fokus na kvalitetu

Kao kompanija koja poseduje ISO 9001:2015 standarde kvaliteta, nastojimo da se ovi standardi primenjuju u ssvakom segment poslovanja u okviru DUOL organizacije. DUOL postuje striktne ISO 9001:2015 standarde kvaliteta u svakom procesu koji obezbedjuje sigurnost klijenta I blagovremenu dostavu.

Potvrda kreditne sposobnosti garant je uspesnog poslovanja. Nasa potvrda garantuje da cemo I u buducnosti biti partner od poverenja.

Temeljna organizacija kompanije, referenc esirom sveta, inovativna resenja: 2013. godine DUOL je dodeljena  nagrada  “Best  managed  company  in  Slovenia”.


Kompletna kontrola kroz sve faze i operacije

 

R&D I inzinjering
Proizvodnja
Montaza
Odrzavanje


Efikasna I brza usluga nakon prodaje

  • Servisiranje sirom sveta, neposredno reagovanje I resavanje u 99% slucajeva
  • Analize I resenja problema sigurno se resavaju telefonom ili e-mail
  • Slanje delova ili DUOL tima tehnicara za intervencije
  • Usluga nakon prodaje obalja se na nivou prvostepenog posredovanja od strane lokalnog partnera
  • 5-20 godina garancije na materijal I do 2 godine garancije na opremu. Ocekivana izdrzljivost preko 40 godina.Klijenti o DUOL