Usluge

Od inicijalnog upita, preko izrade projekta, do konacne prodaje, tezimo da klijentima pruzimo potpunu profesionalnu uslugu na svakom koraku. Klijent je pozvan da bude znacajan ucesnik u svim realizacionim fazama projekta kako bi obezbedio najvise od svoje gradjevine.

U DUOL tezimo da dostignemo najbolji moguci kvalitet u nasem poslovanju sa ciljem da Vas uverimo da se Vasa odluka vezana za postavljanje balon-hale moze jednostavno sprovesti u delo. Mi brinemo o nasim klijentima I dajemo obecanje da cete od nas dobiti najbolji proizvod napravljen iskljucivo prema Vasim zahtevima.

DUOL inzenjeri stvaraju fabricke structure (balon-hale, zategnute, celicne I drvene gradje) na osnovu Vaseg zahteva. Dizajn konstrukcija u potpunosti mozemo prilagoditi Vasim poterbama.

Nas inzenjering koristi tehnicke podatke kako bi se utvrdili podaci koji se odnose na pritisak, opterecenje/nosivost… Na osnovu toga crtaju se planovi za konkretan projekat. Staticke strukturalne analize ukazuju na ponasanje balon-hale pod primenjenim opterecenjima/uslovima.

 Takodje, inzenjering kreira I visoko kvalitetnu vizuelizaciju materijala dizajniranih koriscenjem naprednog rendering sistema. Osnovna namena ove procedure je stvaranje realnih slika kod klijenata I njihovo sagledavanje dizajniranih struktura/gradjevina, a vrlo je znacajna inzenjeringu zbog estetike.

 • Proucavanje standardnih reference
 • Odredjivanje tereta/Opterecenje
 • FEM modulacija objekata
 • CFD analize
 • Paleta nacrta
 • 3D vizualizacija

DUOL proizvodi blon-hale u sopstvenim proizvodnim pogonima I dostavlja svoje proizvode direktno klijentima. Proizvodnja u sopstvenim pogonima omogucuje nam potpunu kontrolu u stvaranju Vaseg proizvoda.

Profesionalna montaza DUOL balon-hala od strane naseg tima predstavlja finalnu fazu realizacije projekta. Nakon detaljnog pregleda, balon se isporucuje klijentu uz 24 sata dostupan kontakt telefon za bilo kakave asistencije. I nakon prodaje proizvoda, nase usluge dostupne su  tokom postojanja balon-hale zato sto nam je iskreno stalo do svih projekata.

Naknadno demontiranje I reinstaliranje objekta moze trajeti dan-dva u zavisnosti od velicine istog.

Nakon kupovine DUOL balon-hale ocekujete najiskusniju ekipu profesionalaca na svetu . DUOL svojim klijentima sirom sveta obezbedjuje  efikasnu I brzu podrsku tokom I nakon perioda garancije. Neposredna tehnicka podrska moze se organizovati za veoma kratko vreme I avionom. Pomocni rezervni delovi sa kompletom prve pomoci su zagarantovani I zajedno sa glavnim rezervnim delovima spremni su za isporuku.


 • Servisiranje sirom sveta, neposredno reagovanje I resavanje u 99% slucajeva
 • Analize I resenja problema sigurno se resavaju telefonom ili e-mail
 • Slanje delova ili DUOL tima tehnicara za intervencije
 • Usluga nakon prodaje obalja se na nivou prvostepenog posredovanja od strane lokalnog partnera
 • 5-20 godina garancije na materijal I do 2 godine garancije na opremu. Ocekivana izdrzljivost preko 40 godina.